Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ’nün Dijital Dönüşüm Hedefleri Anlatıldı

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı çalışanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak da katıldı.

ÇOMÜ’nün haberine göre; Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, Daire Başkan V. Cahit Kurt, bilişim teknolojilerinde öncü, daima güven duyulan, danışılan, kurumsal yapının ve kurumsallaşma bilincinin yerleşmiş olduğu ve bu konuda tercih edilen bir üniversite olmak için proje üreten bir daire başkanlığı olmak için çalıştıklarını belirtti.

Gelişen teknolojileri yakından izlediklerini ifade ettiği sunumunda Cahit Kurt, bilgi işlem sistemlerini, siber güvenlik önlemlerini, eğitim öğretim ve araştırmalara destek sağlayarak yapmış oldukları çalışmaları özetleyerek üniversitenin dijital dönüşüm kapsamındaki hedefler sunuldu. Bu kapsamda öğrenci ve personel açısından otomasyon programlarıyla ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Sunum sonrasında Rektör ve Rektör Yardımcıları, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı sistem odaları ve teknik destek odalarında incelemelerde bulunarak geliştirilen yazılımlar hakkında bilgi aldı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech