Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tribünler başkanları karşı karşıya getirdi

Bayramiç Belediyesi, 140 bin

Bayramiç Belediyesi, 140 bin TL değerinde portatif tribün alınca ortalık karıştı. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, “Makam aracı borçlardan dolayı satıldı ama 140 bin TL’ye deve güreşi tribünü alınıyor.” diyerek eleştiride bulundu.

Bayramiç Belediyesi geçtiğimiz aylarda, borçlardan dolayı makam aracını satılığa çıkartmıştı. Belediye Başkanı Mert Uygun, makam aracının satılacağını duyurarak, çok sayıda vatandaşın takdirini kazanmıştı.

Makam aracı hadisesinin üzerinden, şimdi konu deve güreşi tribünlerine geldi. Belediye 140 bin TL bedelle, deve güreşi tribünleri alacak. 2 adet, 40 metre ve bir adet 60 metre portatif tribün alınacağı sosyal medyada duyuldu ve tepkiler gecikmedi.

“AMACIM ELEŞTİRMEK VEYA YARGILAMAK DEĞİL”
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, uzun bir açıklama yayınlayarak, tepkisini dile getirdi. Yüksel konuyla ilgili, “Borçları yüzünden makam aracı satan CHP’li Bayramiç Belediyesi, 140 bin TL’ye deve güreşi tribünleri alıyor. Bu ihaleyi yapan yöneticiler, Bayramiç eski Belediyesi Sadettin Başkana ithamlarda bulunuyorlar.

Biri havuz yüzünden eleştiren, CHP yönetimi sadece deve güreşi izlemek için 140 bin TL harcıyor. Amacım eleştirmek veya yargılamak değil… Demem o ki böyle sosyal faaliyetler kalabalık olmasından kaynaklı olarak bu rakamlar çıkması da bazen kaçınılmaz” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech