Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökçeada’nın sorunları Adana’da dile geldi

Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP)

Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, geçtiğimiz gün Adana’da bir araya geldi. Toplantıya katılan İyi Parti’li Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin “Gökçeada’nın sorunlarını Adana’da dile getirdik ve ihtiyaçları aktardık” dedi.

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, geçtiğimiz gün Adana’da bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de toplantıdaydı. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin de CHP’li başkanlarla birlikte toplantıda yerini aldı ve Gökçeada’nın sorunlarını dile getirdi.

İMAMOĞLU’NDAN GÖKÇEADA’YA SELAM
Çetin tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Adana’da CHP 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile yaptığımız toplantı çok verimli geçti. Belediye başkanlarımızın Gökçeada’nın sorunları ve ihtiyaçları ile alakalı pozitif ve çözümcül yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Gökçeada ile birlikte çalışmak isteyen İmamoğlu, tüm Gökçeadalılara selamını iletirken yanımızda olacağını ifade etti. Ayrıca iyi tarım uygulamaları ve atalık tohum ile fide yetiştirmek, adada üretilen ürünlerimizin pazarlanması garantisini verdiler” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech