Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnaflarımızın sorunları için çözüm arıyoruz!”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, esnaf odaları başkanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Her ay gerçekleşen olağan toplantıların sonuncusu önceki gün yapıldı. Birlik Başkanı Ünal Özcan, esnafların sorunları anlatırken Başkan Gökhan ise çözümleri masaya yatırdı.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ve oda başkanları, Cuma günü saat 15.00’te Birlik Başkanlık ofisinde, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ağırladı. Başkan Gökhan ise esnafların sorunlarını titizlikle dinledi.

“ŞİKAYETLERİMİZİ BAŞKANIMIZA AKTARIYORUZ”
Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, “Her ay düzenli olarak, bir ay belediye başkanlığımızda, bir ay ise birliğimizde olmak üzere olağan toplantılarımıza devam ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlarla ilgili yerelde ne taleplerimiz varsa, ne şikayetlerimiz varsa, başkanımıza aktarıyoruz. Çözüm arıyoruz. Esnafların yerel yönetimlerle ilgili her daim talepleri var” dedi.

“SORUNLARI MİNİMUMA İNDİRMEK İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ”
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Yıllardır her ay ortak toplantımızı yapmaya devam ediyoruz. Kentte dinamik bir yaşam var. Esnaf bu dinamik unsurların başında gelir. Güncel ve genel konuları paylaşıyoruz, tartışıyoruz. Çok fazla sorun yaşanmadan, onlara destek olarak, sorunları çözmeye çalışıyoruz. Ekonomik kriz esnafımızı ciddi anlamda etkiliyor. Biz sorunları minimuma indirmek için görüşüyoruz” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech