Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm masaya yatırıldı

Geçtiğimiz günlerde Vali Orhan

Geçtiğimiz günlerde Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen, “Çanakkale Destinasyon Yönetimi” toplantısı dikkat çekti. Toplantıda ana tema, Çanakkale’yi 2020 yılında dünya çapında tanıtmak, kültürel mirasın geliştirilmesi ve sürdürülebilir turizm oldu.

Çanakkale’yi 2020 yılında dünya çapında tanıtmak, kültürel mirasın geliştirilmesi teması ve sürdürülebilir turizm amacıyla “Çanakkale Destinasyon Yönetimi” toplantısı Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

“Çanakkale Destinasyon Yönetimi” toplantısına; GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cemil Agas, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi Proje Sorumlusu Ertan Erbaşı, I Meant It firması Türkiye Direktörü Nazlı Kayı, TÜRSAB Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer ve Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu katıldı.

Toplantıda; I Meant It firması Türkiye Direktörü Nazlı Kayı tarafından Çanakkale’deki turizm destinasyonlarının tanıtımı için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen çalışmaların istatistiki sonuçları ve Çanakkale Destinasyon Yönetimi projesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Çanakkale Destinasyon Yönetimi projesiyle; Çanakkale’deki tüm turizm paydaşlarının katkısı ve ortak aklıyla Çanakkale’nin  tüm yönleriyle dünyaya tanıtılması planlanıyor. Çanakkale’nin Türkiye’de önde gelen tarih, kültür ve doğa turizm merkezlerinden biri haline getirmek, birden çok turizm destinasyonuna sahip zengin bir il olarak; dünya çapında örnek bir merkez haline getirilmesi ve uluslararası ölçekte turizm sektöründen alınan payın artırılması amaçlanan proje ile Çanakkale’nin kalkınmasına yönelik katılımcı bir yapının kurulması ve sürdürülebilir bir modelin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech