Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hiçbir siyasiyle ikili görüşmem olmadı”

57. Dönem Başbakan Yardımcısı,

57. Dönem Başbakan Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer, Çanakkale’de Anavatan Partisi çatısı altında il ve ilçe başkanlığı yapmış tüm siyasilerle toplantıda buluştu. Toplantıya, eski il başkanlarından İsmet Muhtaroğlu ve Yaşar Demircan da katıldı.

Tusan Motel’de gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan tecrübeli siyasetçi Cumhur Ersümer, “Biliyorsunuz benimle ilgili siyasete giriyor söylentileri çıktı. Siyasetle ilgili gelişmeleri değerlendirdik. Şimdiye kadar Ali Babacan dahil hiçbir isimle ikili görüşmem olmadı. Partisi kurulma aşamasında. Her kurulan parti yeni bir nefestir. Yeni partiyi kimler dillendiriyor? Türkiye’de uluslararası düzeyde hibrit demokrasi olarak görüyorlar. Bunun için yatırım yok. Ekonomi ile demokrasi ayrı ayrı düşünemezsin. Millet borcunu ödemek için elinde ne varsa satıyor. Yeni bir arayış var. Bekleyip göreceğiz.”

ERSÜMER: “TÜRKİYE’NİN İŞİ ZOR”

“Siyasi parti programı hazırlanıyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Acele etmiyorlar, şartların oluşmadığını bekliyorlar. Bunun için erken seçimi şartlar oluştuğunda yapacaklardır. Hükümetlerin bir bütçe disiplini olur. Bu hükümet, aldığı tedbirlerle bu ekonomiyi düzeltemez. Türkiye’nin işi zor. Biz de bunları yaşadık. Ama önce durumu kabul etmek gerekir. 2002 gelindiğinde çok sıkıntıları geride bıraktık. Ekonominin düzlüğe çıkması için kararlı olmak gerekiyor” dedi.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech