Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEMLİSDER’den Çan’daki Üyelere Ziyaret

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği (ÇEMLİSDER) yönetim kurulu, Çan ilçesindeki üyelerini makamlarında ziyaret etti.

ÇEMLİSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özel, daha önce Ezine ve Geyikli Beldesine yaptıkları üye ziyaretlerine, bu kez de Çan ilçesi ile Terzialan Beldesindeki üyeri, dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Haluk İkbal, Ramazan Levent ve emekli eğitim yöneticisi Erol Zeren ile birlikte gerçekleştirdi.

Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Çan CHP İlçe Başkanı seçilen dernek üyesi ve Arslan Elektrik Sahibi Harun Arslan, dernek üyesi olan Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Cevat İzdeş, Çan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Aydın ve merkezin kuruluşundan bu  güne görev yapan dernek üyelerinden Müdür Yardımcıları Zülkarni Çetin ile Kamil Erat’ı makamlarındaki ziyarette başarılar diledi.

Eğitim kurumları ziyaretinde, Çan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Eski Başkanı Musa Tor ile Eski Sekreteri Cahit Kaya da hazır bulundu. Oda yöneticilerinin eski adıyla Çan Çıraklık Eğitim Merkezinin kuruluşuna verdikleri katkılar dile getirildi, kendilerinin asla unutulmadığı ifade edilerek bir kez daha teşekkür edildi.

Dernek yöneticileri, dernek üyesi olan ERCEM MOBİLYA Sahibi Enver Durgun’u, CEMİL USTA Et Lokantanın Sahibi Turan Kılıç’ı, BURASI ÇAN HABER adlı haber Sitesi bulunan Gazeteci Hüseyin Başaran, Baki Tabak ve birçok denek üyesi,  meslek lisesi mezunları makamlarında görüşmeler yapıldı. Yeni atamalar ile görevleri değişen okul müdürlerinden Cevat İzdeş, Ömer Faruk Aydın’ı tebrik ederek yeni görevlerinde başarı dilediler. İkinci kez belediye başkanı seçilen Tuncay Göymen kutlanarak başarı dilendi. Kısa süre önce CHP İlçe Başkanı seçilen Harun Arslan işyerinde ziyaret edildi ve yeni görevinde başarı dilendi, derneğe katkıları unutulmadığı belirtilerek teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Ahmet Özel; “Çan ilçemizde derneğimizin çok üyesi var ve hepsi de dernek ile temasını sürdüren, etkinliklere katılan, sosyal tesisimizin yapımında çok katkıları oldu. Derneğimiz dayanışma örgütü, Çan’lı üyelerimiz bu konuda çok başarılılar. Çok sıcak, samimi karşılandık. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dayanışmamız sürecek.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech