Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de Dört İlçe Başkanı Değişti

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, temayüller sonucu dört ilçe başkanının değiştiği bilgisi verildi. Atanan iki ismin aynı zamanda il genel meclisi üyesi olması dikkat çekti.

Çan, Gelibolu, Lapseki ve Eceabat ilçe başkanlıklarında, il başkanının ardından görev değişimi gerçekleştirildi. Çan’da İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Şahin, Gelibolu’ya İl Genel Meclisi Üyesi Serhad Sürücü atanırken, Eceabat’a yönetimlerde yer alan İlker Güven ve Lapseki’ye Namık Ergin atandı.

 “İLÇE BAŞKANLARIMIZ TEMAYÜLLER SONUCU ATANMIŞTIR”
AK Parti İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kutlu AK Parti davasının Kurucusu, Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, gecemizi gündüzümüze katarak durmaksızın çalışıyoruz.

Şüphesiz her AK Parti’li son nefesine kadar kutlu AK davaya hizmet etmeye inanmış partimiz mensubudur. AK kadrolarda görev almak da bizler için bir onurdur. Çünkü; Milletimize hizmet etmek bizler için yük değil, şereflerin en büyüğüdür. Teşkilat üyelerimiz de bu sorumlulukla görev alır, çalışır, her insan gibi yorulabilir, görevden affını isteyebilir. Dolayısıyla, AK Parti’de sadece görev değişikliği olur. Görev değişikliğini de AK Parti’nin değişmeyen ilkeleri çerçevesinde ilkeli bir şekilde yaparız.

Teşkilatlarımızda, Belediyelerimizde, Meclisimizde sorumluluk üstlenmiş tüm arkadaşlarımızla, farklı konumlarda birlikte çalışmayı sürdürüyoruz.

Çeşitli vesilelerle bizden önce İlçe başkanlıkları boşalmış olan ve vekaleten teşkilat yapımızın sürdürüldüğü Çan, Gelibolu, Lapseki, Eceabat İlçelerimizle ilgili bu akşam Genel Merkezimizde yapılan temayüller sonucu İlçe başkanlarımız atanmıştır.

Bu süreçte teşkilatların yeniden yapılandırılmasını sağlamak için bir aydır sürdürdüğümüz çalışmalarımızı sahada,gerek parti üyelerimiz ile gerek önceki teşkilatımıza hizmeti olan partililerimiz ile gerekse de İlçelerin kanaat önderleri ile titiz çalışmalar yaparak , Teşkilatımızı en iyi temsil edeceğine inandığımız, bölgemizin hassasiyetlerini en iyi şekilde dikkate alacağını düşündüğümüz, vatandaşlarımızın takdirini alacağına düşündüğümüz isimleri temayüllerimiz neticesinde belirledik. Tüm isimler içinde öne çıkan üçer ismi Genel Merkezimize bildirdik.

Bizlere katkıda bulunan kardeşlerime, parti büyüklerime ve kanaat önderlerine teşekkür ediyorum. Yeni görev alan kardeşlerime de şimdiden muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah bu süreci tam bir dayanışma içinde, kardeşlik hukukunu gözeterek başarıyla yürüteceğimize inancım tamdır.

Bu akşam yapılan temayüller sonucu;

ÇAN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: ÖMER ŞAHİN

GELİBOLU AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: SERHAT SÜRÜCÜ

LAPSEKİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: NAMIK ERGİN

ECEABAT AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: İLKER GÜVEN atanmışlardır.

Başkanlarımızı kutlar, üstlendikleri kutlu davaya hizmet etmede kolaylıklar dileriz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

GÖZLER, YENİ OLUŞTURULACAK İL YÖNETİMİNDE
İl başkanının değişmesinin ardından ilçe başkanlarının da değişmeye başlaması, AK Parti’de köklü değişikliklerin yapılmak istenmesine dikkat çekti. Gözler, il başkanının atanmasına rağmen henüz oluşturulamayan il yönetimine çevrildi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech