Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale gole doydu

Çanakkale Süper Amatör Futbol

Çanakkale Süper Amatör Futbol Ligi’nin 12. Haftası, 2. Yarısı Pazar günü oynanan müsabakalarla tamamlandı. 26 Ocak’ta oynanan müsabakalarda, Çanakkaleliler gole doydu. Bol gollü bir hafta geride kalırken, lider Biga Adaspor, Kepezspor karşısında 5 golle galibiyete uzanan taraf oldu.

Çanakkalelilerin ilgi ile takip ettikleri, Çanakkale Süper Amatör Futbol Ligi’nde, ikinci yarı heyecanı kaldığı yerden devam etmeye başladı. Takımlar 26 Ocak’ta sahalardaki yerlerini alırken, ikinci devre de resmen başladı. 10 hafta sonra lig maçları tamamlanacak olurken, bu hafta futbolseverler deyim yerindeyse gole doydular. Lider Biga Adaspor, sahasında Kepezspor’u konuk ederken, top fileleri tam 7 defa buldu. Biga Adaspor lehine 5-2sonuçlanan müsabaka haftanın 7 golle en gollü karşılaşması oldu. Öte yandan Ezinespor ise Ezine 22 Eylül Stadyumu’nda, Küçükkuyu Gençlerbirliği’ni konuk etti. Ezine ekibi 6-0’lık galibiyetle 3 puanın sahibi oldu.

26 Ocak’ta oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şu şekilde oldu; Gümüşçayspor 0-0 Geliboluspor, Biga Adaspor 5-2 Kepezspor, Karabiga Belediyesi Gençlikspor 4-0 Yeni Çanspor, Lapsekispor 3-0 Hastanebayırı Gençlikspor, Ezinespor 6-0 Küçükkuyu Gençlerbirliği…

Gökçeadaspor ligden ihraç edildiği için Çanakkale Dardanelspor bu hafta doğrudan 3 puanın sahibi oldu.

12. hafta müsabakalarının tamamlanmasının ardından, ortaya çıkan puan durumuna göre, Biga Adaspor, 29 puanla lider, Geliboluspor ise 27 puanla en yakın takipçi oldu. Ligin üçüncü sırasında ise Yeni Çanspor 24 puanla liderlik yarışında bende varım derken, Geliboluspor’u hala sıkıştırmaya devam ediyor.

Ligde son sıralara bakıldığında ise bekleneni bir türlü veremeyen Hastanebayırı Gençlikspor ile Gümüşçayspor 6 puanla ligde 10. Ve 11. Sırada yerlerini korudular.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech