Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkaleli Muhtarlardan Depremzedelere Destek

Elazığ’da gerçekleşen ve tüm

Elazığ’da gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan depremde, mağdur olan yurttaşlarımıza bir destek açıklaması da Muhtarlar Derneği’nden geldi. Çanakkaleli Muhtarlar, “Süreci dikkatle ve titizlikle takip ediyoruz, yardımcı olabilmek adına kampanya başlatacağız” dedi.

Elazığ’da geçtiğimiz gün gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki deprem, Elazığ başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi ve ne yazık ki yıkıcı bir etkiye neden oldu. Çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Elazığ’da meydana gelen depremden sonra tüm Türkiye seferber oldu ve yardım kampanyaları başlatıldı.

Son olarak dün Muhtarlar Derneği, dernek binasında, saat 11.00’de bir basın açıklamasında bulundular. Serçeler Köyü Muhtarı olan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Uzun, “Çanakkale muhtarlar derneği olarak malumunuz bu Elazığ merkezli Malatya depreminde öncelikle orda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu vesileyle bizde muhtarlar derneği olarak bu konuda sessiz kalmamak istedik. Bununla alakalı bütün muhtar arkadaşlarımız önümüzdeki günde bir toplantı yapıp bir yardım kampanyası başlatacağız.

Köylerimizde de aynı keza bütün vatandaşlarımız bunu seyretti onlarda bir yardım talebinde bulundu. Böyle bir yardım olursa katılacaklarını söylediler. Bizde bu vesileyle bugün burada yönetim olarak toplandık yarın veya öbür gün hemen arkadaşlarımıza bir mesaj geçip bir toplantı yapıp bir yardım kampanyası başlatacağız. Başta ben tekrar yine oradaki bütün hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Neticede bu acı bir olay bizi derinden sarstı biz de Çanakkale olarak bunun altında kalmamak istedik böyle bir yardımı böyle bir katkıyı sağlamak istedik. Bununla alakalı bütün kamuoyunun bilgisine bunları bildirmek istedik” açıklamasında bulundu.

Asena Kılınçarslan – Tunahan  Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech