Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale derbisi nefes kesti

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin, 14.

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin, 14. Haftasında, Kale 1957 Spor Kulübü, sahasında Çan’da, Çanakkale Belediyespor’u konuk etti. Çanakkale derbisi nefes keserken, Sultanlar net bir sonuçla zafere uzandılar. Hırslı ve mücadeleci bir oyunun sonunda gülen taraf Çan temsilcisi olurken, taraftarlar adeta ders verdiler.

Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nin, 14. Haftasında, Kale 1957 ile Çanakkale Belediyespor karşı karşıya geldiler. İki Çanakkale temsilcisi karşı karşıya gelirken, maçın heyecanı neredeyse bir hafta önceden başladı. Çanakkale derbisi, Cumartesi günü, Çan, Şehit İbrahim Eriç Spor Salonu’nda gerçekleşti. Saat 14.00’te başlayan müsabakada Kale 1957, net bir skorla sonuca uzandı.

Başlangıç düdüğü ile birlikte, müsabakanın başlarında üst üste sayılar kazanan Belediyespor, maça iyi başlayan taraftı. Kale 1957, birinci sette sürdürmüş olduğu dengeli oyununu sonuca ulaştıran taraf oldu. Çekişmeli geçen maçta Kale’nin Sultanları 3-0 sahadan galip ayrıldılar.

Set sonuçları; 26-24, 25-19, 22-22…

Kale 1957 Spor Kulübü, almış olduğu galibiyetle, ligin başından beri çıkmış olduğu 14 maçta 14 galibiyete ulaşan ekip oldular. Kale’nin puanı Belediyespor galibiyetinden sonra, 41’e yükseldi. Sarıyer Belediyespor’un puanı ise 34 oldu. Belediyespor ise bu mağlubiyet ile4. Sıradan 5 sıraya geriledi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech