Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

AMACINIZ NEDİR?

Allah aşkına, Sizler kimden yanasınız? Çalakalem, İslam dinini kötülüyorsunuz. Neymiş? Filan hoca şunu söylemiş. Bilmem hangisi hırsızlık yapmış. Cinsel tacizde bulunmuş. Saçma sapan şeyler söylemiş. Fuhuş yaparken basılmış. Hep Müslümanlığı öcü, kötü göstermek için çaba gösteriyorsunuz. Bakınız. Dünyada 2 Milyara yakın Müslüman var. Tabii ki, her ırktan, her dinden yoldan çıkanlar olduğu gibi Müslümanlar içinde de böyleleri vardır. Amma ve lakin onların yedikleri herze, Müslüman topluluğuna teşmil edilemez. Esas olan kurandır. Kutsal kitabımızda, bu olumsuz olarak saydıklarınızın tamamı yasaklanmıştır. Ama işi öyle yerlere götürüyorsunuz ki; Müslümanlığı bırakın. Hıristiyan olun demeye getiriyorsunuz. Amacınız, yanlış yaparları yermek midir? Yoksa İslam’ı karalamak mıdır? Ne yazık ki, Türkiye’de bir kesim, camiyi, cemaati, Müslümanlığı, namaz kılanları, dindarları öcü göstermeye çabalıyor. Tabi ki, bu İslam düşmanlarının işini kolaylaştıranlar da var. Mesela Diyanet İşleri başkanlığı gibi, Bazı anlı şanlı Proflar gibi… Kamu Bankalarından alınan kredinin faizinin, haram olmadığını söylemek gibi. Dinde yanlış olmaz. Yanlış dindarda olur.Yani Ademoğlunda.

FAİZ HARAMDIR
Yahu, Kutsal kitabımızda, Riba yani Faizin haram olduğu net bir şekilde emredilmiştir. Lâkinsiz. Âmâsız. Fakatsız. Sizler bunu nasıl güncellersiniz?     Siz kimsiniz? Bunu yaparak din, İslam düşmanlarının eline koz veriyorsunuz. Bakınız. Allah’a inanan, Kelime-i Şahadet getiren herkes müslümandır. Namaz kılmamak, oruç tutmamak gibi konularda zayıf olması, onu dinden çıkarmaz. Bunu da böyle biliniz. Son sözümüz şudur. Dini kötülemekten vazgeçiniz. Abuk sabuk konuşan, ahlaksız işlere bulaşan meczuplara bakarak, Yüce dinimizi karalamaya kalkmayınız. Kötü örnek, emsal teşkil etmez. Biliyoruz, sizin amacınız, iktidarı karalamak için, din üzerinden vurmaya çalışmaktır. Ancak şunu unutmayınız. Ülkemizde yalnızca, iktidar ve ona oy verenler Müslüman değil. Muhalefette olanlar da Müslüman. Kaş yapayım derken, göz çıkarıyorsunuz.

BEKTAŞİDEN
Bektaşi’nin birine sormuşlar: – Erenler, dün gece ne iş gördün. Bektaşi: – Hava açıktı. Tepsiyi alıp bahçeye çıktım, derken gökyüzü bulutlandı. Ben çaktım, şimşek çaktı, ben çaktım. Sonra ben sızmışım. O ne yaptı bilmem**** Bektaşi içiyordu. Kendisine: – Sarhoş olmaktan korkmuyor musun, dediler. O: – Hayır, benim sarhoşluğumdan kimseye bir zararım dokunmaz ki… Siz asıl içmeden sarhoş olanlardan çekinin. – Kim onlar?- Bunlar bir takım sonradan görmelerdir ki, ellerine dünya malı geçtiği için ne oldum delisi olur.

Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech