Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tak neredeyse hazır

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi’nin, kötü görünen takı için geçtiğimiz günlerde çalışmalar başlamıştı. Takta neredeyse sona gelindi. Yeni tak, ikinci dönem öğrencileri karşılayacak.

Yenileneceği söylendiği zaman kentte büyük bir heyecan yaratan ÇOMÜ, kısa bir süre içerisinde Anafartalar Kampüsü’nü yenilemişti. Eski binaların yenilendiğini gören öğrenciler, daha büyük ve daha modern binalarda hallerinden memnun olmuşlardı. Fakat o binalara ve imkanlara yakışmayan bir tak fakültenin görseline zarar vermişti. Neredeyse yıkılmak üzere olan takı, defalarca kez kaleme aldık ve ÇOMÜ, takla ilgili bir çalışma başlattı. Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalar artık sonuçlanmak üzere… Tak yeni görünümüne hemen hemen kavuşmuş oldu.

Anafartalar Kampüsü’nde eğitim gören öğrenciler, ikinci dönem okullarına geldiklerinde yeni bir takla karşılaşacaklar. Taktan sonra ise gözler çevre düzenlemesinde… Fakültenin binaları ve takı yenilendi ama çevre düzenlemesi sadece mıcırdan oluşuyor. Öğrenciler çevre biraz daha düzenlenerek, çardaklarla ve vakit geçirme alanları ile ortam daha kaliteli olabilir yorumlarında bulundular.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech