Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sultanlar karşı karşıya geliyor

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin iki

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin iki Çanakkaleli temsilcisi, bu sene kentte büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyorlar. Merkezin takımı Çanakkale Belediyesi (Boğazın Sultanları) ile Çan temsilcisi Kale 1957 (Kalenin Sultanları) bugün karşı karşıya geliyorlar. Ligin 15.haftasında gözler Çanakkale derbisinde olacak.

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde bugün gözler Çanakkale’de olacak. Çanakkale’nin iki kulübü kozlarını Çan Şehit İbrahim Eriç Kapalı Spor Salonu’nda paylaşacaklar. Kale 1957 Spor Kulübü’nün konuğu Çanakkale Belediyespor olacak. Mücadele saat 14.00’te başlayacak ve voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde Çanakkale derbisi heyecanı yaşanacak.

Derbiye gitmeden önce, iki ekip bu güne kadar neler yaptı?
Kale 1957, şüphesiz kurulduğu günden bu yana gözler üzerinde olan bir takım… Kadınlar 1.Ligi’nin A grubunda lig başladığından beri, mücadeleden taviz vermeyen kalenin sultanları 13 maça çıktılar. Bu 13 maçta 13galibiyet alan sultanlar, daha mağlubiyet yüzü görmediler. Kale elde ettiği galibiyetler ile puanını 38’e çıkardı. Böylelikle grup lideri olan Kale 1957’nin en yakın takipçisi Sarıyer Belediyespor oldu. Sarıyer’in puanı ise sultanların 4 puan gerisinde ve 34…

Öte yandan Belediyespor, ilk yarının ortalarında vites yükselterek, rakiplerine karşı üstünlük kurdu ve üst üste puanlar kazanmaya başladı. Altyapısının güçlü oluşu ile sürekli gündemde olan Çanakkale Belediyespor’da sporcuların hırsı ve mücadelesi sahaya yansıdı ve Boğazın Sultanları puanını 25’e yükseltti. Ligin ortalarından 7. 8. Sıralardan üst üste aldığı galibiyetler ile boğazın sultanları 4. Sıraya demirlediler. Belediyespor’un bir üst sırasında ise 27 puanla Karşıyaka bulunuyor.

Bugün iki takımda, sahaya galibiyet parolasıyla çıkacaklar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech