Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Devlet destek ve teşvikleri önem arz ediyor”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün hububat, zahireci, gübre, yem, zirai ilaç, yaş meyve ve sebze sektörlerinde faaliyet gösteren, 2 no’lu meslek komitesi ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Devlet destek ve teşvikleri başta olmak üzere tüm ticari faaliyetler büyük önem arz ediyor” ifadelerinde bulundu.

ÇTSO’nun haberine göre; Odanın yönetim kurulu, meslek komiteleri ile sık sık bir araya gelmeye, her sektörün temsilcileri ile görüşmeler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu ile 2 no’lu meslek komitesi temsilcileri bir araya geldiler. Hububat, zahireci, gübre, yem, zirai ilaç, yaş meyve ve sebze sektörlerinin temsilcileri sorunlarını dile getirdiler.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Meslek Grubu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman, Komite ve Meclis üyeleri Ali Deniz, Hüseyin Yıldız, Komite üyesi Mehmet Taşçı, Erhan Turhan ile Genel Sekreter Sema Sandal ve sektör temsilcileri hazır bulundu.

“NACE KODLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTIK”
2 no’lu Meslek Grubu toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Üyelerimizin Nace kodları, Devlet Destek ve Teşvikleri başta olmak üzere tüm ticari faaliyetlerinde büyük bir önem arz ediyor. Bu sebeple Odamızda üyelerimizin Nace kodlarını inceliyor ve gerçek faaliyet kodu ile eşleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Burada Vergi Levhasında yer alan faaliyet kodu her firmanın ana faaliyetini ifade ediyor. Çünkü Vergi Daireleri faaliyet kodlarını firmaların yıllık kazançlarına göre otomatik olarak atıyor. Üyelerimiz en son vergi levhalarını Odamıza ibraz ederek Nace kodlarını güncelleyebilir.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech