Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Beraber yol yürümekten keyif alan iki partiyiz”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milliyetçi Hareket Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı’nı Ankara’da ağırladı. MHP Lapseki İlçe Başkanlığı ile Ankara’da bir araya gelen Turan, “Bu birlikteliği sağlamlaştırmalıyız” dedi.

Lapseki Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Çelik ve MHP Lapseki İlçe Başkanlığı Ankara’da, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’la bir araya geldiler. Toplu fotoğrafta çektirilen ziyarette, Turan iki parti arasındaki ilişki hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Turan Cumhur İttifakı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Bizler, uzun bir süredir beraber yol yürümekten keyif alan iki siyasi partiyiz. Bu birlikteliği daha çok arttırmalı ve sağlamlaştırmalıyız.

Çanakkale Lapseki Belediye Başkan Yardımcımız Necdet Çelik, MHP Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, MHP Lapseki Kadın Kolları Başkanı Ayşe Sevinç ve MHP Lapseki teşkilatından birçok misafirlerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladık. Lapseki’mize yapılan yatırımlar başta olmak üzere teşkilatlar arası uyumu ve gündemdeki konuları istişare ettik. Bizler, uzun bir süredir beraber yol yürümekten keyif alan iki siyasi partiyiz. Bu birlikteliği daha çok arttırmalı ve sağlamlaştırmalıyız” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech