Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanseri yenmekle kalmadı bir de anne oldu

5 yıl evvel Çanakkale

5 yıl evvel Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde kanser tanısı konularak ameliyatı gerçekleştirilen 38 yaşındaki Fehime Kahrımanlı, başarılı bir operasyon ve kemoterapi sonrasında iyileşerek sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

İki çocuk annesi Fehime Kahrımanlı, 5 yıl evvel memesinde kitle fark etmesi üzerine hastanenin Genel Cerrahi Polikliniğine başvurdu. Op. Dr. Melih Bozyel tarafından tetkikleri yapılan hastaya meme kanseri teşhisi konularak kısa sürede ameliyat hazırlıkları tamamlandı.

Op. Dr. Melih Bozyel ve deneyimli ameliyathane ekibi tarafından operasyonu gerçekleştirilen Kahrımanlı, kısa sürede iyileşerek kemoterapi tedavilerini tamamladı.

5 yıldır sağlıklı bir yaşam sürdüren Kahrımanlı, 3 ay evvel 3. Çocuğunu kucağına aldı. Fehime Kahrımanlı, yaşadığı süreci şöyle dile getirdi: “Şikâyetlerim üzerine doktora gidince kanser olduğumu öğrendim. 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde teşhisim konuldu,  tetkiklerim ve hazırlıklarım tamamlanarak ameliyatım gerçekleşti.  Benim için kâbus dolu günlerdi. Doktorum Op. Dr. Melih Bozyel sayesinde bu hastalıktan kurtuldum.  Kendisine her zaman minnettar kalacağım. Allah bu hastalıkla kimseyi karşılaştırmasın.”

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech