Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “Çanakkale’nin daha ileri gittiğini göreceğiz”

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas  ile birlikte Çanakkale Valiliği’ne giderek Vali Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz, beraberinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve yeni AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile birlikte geçtiğimiz gün Çanakkale Valiliği’ne giderek Vali Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Yılmaz, Valiliğin şeref defterini imzalayarak Orhan Tavlı’nın 57. Alay Sancağı hediyesini kabul etti.

Sonrasında Valilik makamında devam eden ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Çanakkale, birlik ve beraberlik ruhunun sembolü olan bir şehrimiz. Tarihten bugüne gerçekten milli birliğimizin, beraberliğimizin sembolik şehirlerinden, bu anlamda da kıymetli bir şehrimiz. Troya gibi varlıklarıyla, değerleriyle, bir taraftan da şehitliğiyle, tarihi ve kültürel değerleriyle nitelikli turizm konusunda çok önemli bir ilerleme kaydediyor. Çanakkale’nin daha ileri gittiğini göreceğiz. Hem de ülkemizin 2023 hedeflerine daha fazla katkıda bulunduğunu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Esra Çanlı

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech