Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şoförlerin Sıkıntılarını Dosyayla İletti

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Ankara temaslarının ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı. Taşıma sektörünün sıkıntılarını içeren bir dosyayı Ak Parti’li vekillere ileten Demir, yardımcı olacaklarına dair söz verdiklerini belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Başkanlığı Toplantı Salonu’nda, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Birliğe bağlı 32 Oda Başkanı ile birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Bülent Turan ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na, taşıma sektörünün sıkıntılarını içeren dosyayı verdiklerini duyuran Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, CHP Milletvekili Özgür Ceylan’ı da ziyaret ederek sorunlarımızı sözlü olarak ilettiklerini kaydetti.

Başkan Demir, temasları ve verdiği dosya hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Dosyamızın içerisinde, Dijital takograf konusunda yaşanan sıkıntılar, U-ETDS uygulamalarına ilişkin yaşanan sorunlar, Minibüslerde ve Otobüslerde koltuk arası mesafe sorunu, Yetki Belgeleri ve Ücretleri sorunu, Akaryakıt sorunu, KDV sorunu, 65 Yaş üzeri vatandaşlarımızın ücretsiz seyahatleri ile ilgili sorunlar ve Yedieminlerdeki bağlı araçların sorunları vardır.

Vekillerimiz sorunlarımız ile ilgili bakanlarla görüşüp yardımcı olacaklarına dair söz vermişlerdir. Sorunlarımız, Vekillerimiz aracılığıyla, Sayın Cumhurbaşkanımıza da iletilecektir. Sorunlarımız ile ilgili süre uzatımları olmuştur, bu sürelerin uzatılmasında emeği gecen herkese de teşekkür ederiz.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Numan Kurtulmuş ve Milletvekillerimize, Birlik Başkanımız Sayın Ünal Özcan ve Birliğimize bağlı 32 Oda Başkanı ile birlikte bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırladıkları ve sorunlarımız ile ilgileneceklerine dair söz verdikleri için teşekkür ederiz.”

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech