Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Troya’nın tanıtımına büyük katkı

Türkiye sigorta sektörünün güçlü

Türkiye sigorta sektörünün güçlü oyuncularından olan Neova Sigorta, geçtiğimiz gün şirket içi performans değerlendirme toplantısını, Troya Müzesi’nde gerçekleştirdi. Şirketin 13 bölge müdürünün katıldığı toplantı müzede gerçekleşirken, bölge müdürleri Troya Müzesi içerisinde incelemelerde bulundular. Çanakkale’de de bir evi olan Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Karahançer, “Sektör tarafından takip edilen bu toplantımızın, Troya Müzesi’nde ve bu coğrafyada yapılıyor olması bizim için anlam taşıyor. Daha çok insanın buralar hakkında bilgi ve fikir sahibi olması amacıyla, toplantımızı Troya’da yapıyoruz” dedi. ‘Avrupa Yılın Müzesi Ödülü’nün 2020 yılı adayı olan Troya Müzesi’nde yapılan toplantı sigortacılık sektörü tarafından ilgiyle takip edilecek.

Türkiye sigorta sektörünün güçlü temsilcilerinden birisi olan Neova Sigorta A.Ş, şirket içi performans değerlendirme toplantısını, geçtiğimiz gün Çanakkale’de yaptı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden Çanakkale’ye gelen 13 bölge müdürünün katıldığı toplantının Troya Müzesi’nde gerçekleşmesi ayrı bir anlam taşıdı. Sektör tarafından ilgi ve dikkatle takip edilecek olan ve görsellerinin paylaşılacağı bu etkinlik, Troya’nın ve müzenin adını bir kez daha tekrar ettirmiş olacak.

Şirketin Genel Müdür Yardımcısı olan ve Çanakkale’ye aşık olup, yazları burada yaşayan oğuz Karahançer hem müzede incelemelerde bulundu hem de Gündem Gazetesi ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

“Çanakkale’yi ilk gördüğümde aşık oldum”

Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Karahançer, “22 yıldır sigorta sektöründe çalışıyorum. Aslen Kayseriliyim… Yıllar sonra Çanakkale’ye geldim ve Çanakkale’yi ilk gördüğüm anda aşık oldum. Hatta buradan bir ev aldım. Yazları artık burada yaşıyorum.

“Troya Müzesi bizim için çok önemli”

Troya Müzesi, bizim için çok önemli. Bu müze açılmadan önce buraya üç defa geldim. Müzenin açılacağını duymuştuk ve ben çok merak ediyordum. Nasıl eserler sergilenecek, ne kadar etkili olacak hep kafada soru işaretleriydi. Müze açıldıktan sonra ailemle birlikte üç defa daha geldik. Burayı çok seviyoruz ve Troya bizim için adeta bir hazine…

“Dünyada birçok müze gördüm, onlar müze değil!”

Türkiye’deki birçok müzeyi gezdim. Göbeklitepe’yi gördüm, Dünyada birçok müzeyi gezme şansım oldu. Daha yeni İngiltere’den geldim ve 2 ay İngiltere’de yaşadım. Oradaki müzeleri gördükten sonra şunu söyleyebilirim ki, onlar müze değil. Orada bir tarih yok. İnanın çok yeni şeyler, müzeye koydukları eserler… Mezopotamya ve Anadolu’daki bu zengin kültür mirasının dünyada eşi benzeri yok. Biz daha çok insanın buraya gelmesini, daha çok insanın buralar hakkında bilgi ve fikir sahibi olmasını istiyoruz. Bunu anlatmak amacıyla şirketimizin toplantısını burada, Troya Müzesi’nde yapmak istedik.

“Buradan görselleri paylaşacağız”

Şu anda burada 13 bölge müdürümüz bulunuyor. Hepsi bizimle birlikteler. Burada yapacağımız toplantı, sektörümüz tarafından da takip edilmektedir. Buradan görselleri paylaşacağız. Daha fazla insanımızın burası hakkında bilgi sahibi olmasını istiyoruz.

Toplantı bizim kendi şirketimiz içerisinde yaptığımız bir performans toplantısıdır. Mümkün mertebe, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yapmaya çalışıyoruz. Bu insanlar şimdi, çalıştıkları bölge müdürlüklerine gittiklerinde, burayı, Çanakkale’yi anlatacaklar. Troya kültürünü anlatacaklar…” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech