Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan objektifi eline aldı

Çan Belediye Başkanı Bülent

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çan’da basın mensupları ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Eline fotoğraf makinesini alan Başkan Öz, bu kez basın emekçilerini kendi objektifinden kayda aldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensupları ile buluşan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, basın emekçileriyle kahvaltı organizasyonunda buluştu. Öz, organizasyonun ardından ise şöyle konuştu:

“Kamuoyunun aydınlatılması, bilgilendirilmesi doğrultusunda her şartta görevleri peşinde koşan ve hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllüleri çalışanlarımız ile bu anlamlı günün içinde kahvaltı programı düzenleyerek bir araya geldik.

Demokrasinin yanında saf turan kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtarak toplumsal sorunları dile getiren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. ‘Milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan cumhuriyet etrafında çelikten bir kale oluşturan’ yazılı ve görsel basın çalışanlarımıza toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek çıktıkları bu yolda kolaylıklar diliyorum.”

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech