Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ersümer’den önemli açıklama

57. Hükümette Enerji ve

57. Hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, Çanakkalelilerin yakından tanıdığı bir isim olan Mustafa Cumhur Ersümer, yeni kurulan ve kurulması planlanan partilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni kurulan Gelecek Partisi ve Babacan’ın kuracağı partide adı geçen, Çanakkale’de ismi her yeni kurulan parti ile anılan Cumhur Ersümer, şahsına yönelik iddialar ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Ersümer tarafından yapılan açıklamada, “ Yeni partiler kurulurken her yeni partinin, ülkemiz, demokrasimiz, adına,  yeni bir nefes, yeni bir ses olduğunu ifade ederek, Sayın genel başkanları ve görev alan hemşerilerimizi, arkadaşlarımızı kutlamış gönülden başarılar dilemiştim. Her yeni bir parti kuruluşunda da aynı duygularımı paylaşacağımı da öncelikle belirtmek isterim.

Ancak bir süredir, ulusal ve yerel medya da yayınlanan ve hiçbiri, hiçbir hal ve şartta benden kaynaklanmayan haberlerde; benim kurulacak bazı partilerde şu veya bu sıfatlarda yer aldığım veya yer alacağımdan bahsedilmektedir.

Ben hayatı boyunca gerek sosyal hayatında gerekse siyasi hayatında yol arkadaşlarından hemşerilerinden saklı gizli iş ve ilişkide olmamış biri olarak, bu yazılanları hayretle karşıladığımı belirterek, aktif siyasete dönmem konusunda sizlerden gördüğüm destek ve teşviği aklımda tutarak, yolda giderken söylenecek, açıklanacak, hususlar olursa, öncelikle sizlerle paylaşacağımı, en içten duygularımla  iletiyor sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech