Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tak sonunda yenileniyor

Geçtiğimiz sene açılan ve

Geçtiğimiz sene açılan ve yeniden eğitim hayatına başlayan Eğitim Fakültesi, Anafartalar Kampüsü, eski ve kötü görünen takı ile eleştirilerin hedefinde olmuştu. O tak sonunda, üniversitede birinci dönemin sona ermesinin ardından yenilemeye alındı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin, kentin içindeki en önemli eğitim alanı olan Anafartalar Kampüsü bugüne kadar çok sayıda eğitimci yetiştirirken, geçtiğimiz sene yenilemeye alınmıştı. Kampüs uzun bir süre kapalı kalırken, Eğitim Fakültesi öğrencileri, İlahiyat Fakültesi’nde öğrenimlerine devam etmişlerdi. Geçtiğimiz sene kampüs yeniden, yeni ve modern binaları ile eğitim hayatına tekrar başladı ve öğrenciler şehir merkezine geri döndüler. Fakat o günden sonra, Eğitim Fakültesi içerisinde, eksik olan çevre düzenlemeleri bir türlü yenilenemedi ve bilhassa fakültenin takı fazlasıyla dikkat çekti.

Eski ve yıkık olan tak, fakültenin modern ve yeni görüntüsü gölgelerken, başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlar takın bir an önce yenilenmesi gerektiğini belirttiler. O tak, üniversitede ilk dönem derslerinin sona ermesinin ardından yenilemeye alındı. Şu anda fakültede tak ile ilgili çalışmalar sürerken, okula giriş-çıkış ise ÇABİS bisiklet noktasını hemen yanından yapılıyor. Kentiler nihayet yenilenen fakülte hak ettiği taka kavuşacak yorumlarında bulundular.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech