Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ’lü Gençlerden Büyük Özveri

ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu

ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu üyesi üniversite öğrencileri, büyük bir heyecanla başlattığı ve Ezine Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ın da boya ve ekipman desteği sağladığı kampanya ile büyük bir projeye imza attı.

Sosyal Gönüllüler Topluluğu üyesi öğrenciler, büyük bir özveri örneği sergileyerek ihtiyaç sahibi bir okulun boyanmasını üstlendi. Öğrencilerin köye olan ulaşımını Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel sağlarken gönüllü öğrencilerin okulun boyanmasını üstelendiği kampanyada Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat Teknolojileri Öğretmeni Ahmet Akbıyık, öğrencileriyle teknik destek vererek kampanyanın 5 iş günü içinde tamamlanmasını sağladı.  ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Ceren Ulupınar koordinatörlüğünde yürütülen Ezine Uluköy İlkokulu boyama kampanyası okulun üç katının büyük bir özveriyle boyanarak yerleştirilmesiyle tamamlandı.

Tamamı gönüllülerden oluşan dönüşümlü olarak 75 öğrencinin çalıştığı ekip içinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Pazarlama, Dış Ticaret, Gıda İşleme, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Muhasebe, İşletme bölümlerinden gönüllüler bulunmaktaydı.

Kampanyada büyük bir heyecanla çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech