Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehrin en çok zaman geçirilen alanı Kütüphane olacak”

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, açılışına sayılı günler kalan İl Halk Kütüphanesi’nin yeni yerinde incelemelerde bulundu.

 

Ocak ayı içerisinde açılması beklenen Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi’nin yeni binasında incelemelerde bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplam 1.800 metrekare kapalı alana sahip Mehmet Arif Ersoy Kütüphanesi’nin genç ve yetişkin bölümünü, etüt ve kurs salonlarını, sesli ve sessiz çalışma salonlarını, kafeterya alanını, 200 metrekarelik çocuk bölümünü, 65 kişilik eğitim ve konferans salonu, Çocuklar için 80 kişilik eğitim ve etkinlik salonunu ayrıntılı olarak gezen ve inceleyen Jülide İskenderoğlu’nu kütüphane müdürü ve mühendisler bilgilendirdi.

 

İSKENDEROĞLU: “ÇANAKKALE’MİZE UĞURLU OLSUN”

İskenderoğlu; “Kütüphanemizin özellikle 5.000 metrekarenin üzerinde olan bahçesi, çocuklar ve gençler için çeşitli etkinliklerin yapılabileceği açık alanları ve ziyaretçilerin gün boyu rahat mekanlarda kitaplarını okuyabileceği, günlük gazeteleri takip edebileceği geniş oturma alanları eminim ki bizleri heyecanlandırdığı gibi Çanakkaleli hemşerilerimizi de heyecanlandıracak. Modern bir kütüphane olarak tasarlanan kütüphanemiz şehrin en çok başvurulan ve zaman geçirilen alanlarından bir tanesi olacak. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve halkımızı okumaya, araştırmaya ve kitaba teşvik edecek ve yakın zamanda açılacak olan kütüphanemiz Çanakkale’mize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Sosyal medya üzerinden satın alınan ve yayıncılar birliği rakamlarıyla birleştirilmiş ayrıca kütüphanelerdeki kitap hareketliliği de dikkate alınarak hazırlanan okuyucu listesinde Trabzon, Konya, İzmir gibi büyük şehirleri nüfusunun küçüklüğüne rağmen geride bırakan Çanakkale okuyucusu sabırsızlıkla kütüphanenin açılışını bekliyor.

 

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech