Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önce Çalıştay Sonra Sınav

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin (BTAYTD) işbirliğiyle düzenlenen “Dijital Öğrenme İçerikleri Hazırlama ve Uzaktan Öğretim Teknikleri Kullanımı Eğitimi Çalıştayı”  gerçekleştirildi.

ÇOMÜ’nün haberine göre; Çalıştaya, Düzenleme Kurulu Başkanlığını da yapan ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, BTAYTD Genel Sekreteri Mümin Mümin, Öğretim Görevlisi Cumali Yaşar’ın yanı sıra yurt içi ve yurt dışından 20 kişi katıldı.

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (COMUZEM), Eğitim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇETEM), Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ÇOMÜ TÖMER) katkılarıyla gerçekleşen, içeriği alanında uzman kişiler tarafından oluşturulan çalıştayda Dijital Eğitim Materyali Tasarım İlkeleri, Yeni Nesil Uzaktan Eğitim Teknolojileri ve Yaklaşımları, Uzaktan Öğretim Yönetim Sistemi Kullanımı, Sanal Sınıf Kullanım Eğitimi, Uzaktan Eğitimde Buradalık, LMS Üzerinde Dijital İçerik Geliştirme,  Uzaktan Eğitim İçeriklerinin Yayınlanması, Örnek Dijital İçerik Geliştirme ve Sunumu, konularına yer verildi.

Yapılan çalıştıya; Doç. Dr. Özden Şahin İzmirli, Doç. Dr. Muzaffer Özdemir, Doç. Dr. Serkan İzmirli,  Öğr. Gör. Cumali Yaşar, Öğr. Gör. Onur Gürbüz, Öğr. Gör. Levent Özçağ, Öğr. Gör. Dr. Yusuf Mete Elkıran, Batı Trakya Projesi Öğretmeni Aslı Özdil ve Öğr. Gör. Mesout Kalın Sali katkıda bulundu.

Çalıştay sonunda katılımcılar, Uzaktan Öğretim Yöntemi ile sınava tabi tutularak değerlendirildi. Değerlendirmenin ardından çalıştay, katılım belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech