Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Bugün 2 Ocak

Yeni yılın ikinci günü. Bir çok şey aynı. Değişen pek fazla bir şey yok. İnsan bir türlü söküp atamıyor değişim inancını içinden. Bir yerlerde hep kalıyor o. Her seferinde değişti, değişecek, bu sefer tamam diyor insan.

Bugün 2 Ocak. 2020’nin yükünü omuzlarda en çok taşıyan gün 2 Ocak. 1 Ocak mesela öyle değil. Yeni yıla girmenin coşkusunun yaşandığı bir günün ertesi 1 Ocak. İnsanlar güzel geçirdikleri gecenin hızı ile bir şekilde güzel geçiriyor 1 Ocağı. Mesela eğlenceye gidenler gittikleri yerde kalıp arkadaşları ile uyanıyor. Sevgililer sevgilisi ile uyanıyor. İş yok 1 Ocaklarda o yüzden 1 Ocaklarda bir şeyler anlamıyor insan ama 2 Ocak öyle değil. Tamam artık normale dönebiliriz anonsu geçmiş gibi herkes evine dönüyor. 2020 senesinin de hiçbir şeyi değiştirmediği dank ediyor 2 Ocaklarda.

O gün öyle değildi
Hep hissetmişimdir. 31 Aralıklar bir tuhaf olur. Kimse ciddiye almaz bu yeni yıl muhabbetini ama alttan alta hazırlanır durur insanlar. Herkes alttan alta bir şeyler bekler bu yeni yıllardan. Ben, henüz, yeni yıllardan beklentisi olmayan bir ademoğluna rast gelmedim. Hazırlıklar yapılır dostlar aranır içkiler içilir, sohbetler edilir. Aslında en güzel tarafı 2020’de değişeceğini düşünenlerdir. Herkes bilir kalan yıllardan bir farkı olmaz 2020 lerin daha doğrusu varsa bile insan kendisi aynı insandır her seferinde, öyle kolay kolay değişemez bir yetişkin ama beklenti oluşturur. Başka türlü yaşamaz çünkü. Ne desin kendine koca koca adamlar, kadınlar. Benden bi b*k olmaz deyip üstünü kapatamazlar konuların öylece…

Atiye (dizi olan)
Eve gittiğimde ev arkadaşlarım dizi izliyorlardı. “Aaa bu ne” dedim. “Atiye” dediler. “Ahh” dedim. “Türk dizisi” kesin kıytırıktır diye düşündüm. Yine de izledikleri için oturup izlemeye başladım. 2-3 derken dizinin ilk sezonunu bitirdik. Sezon finalin izledikten sonra kıytırıktır düşüncemde ne kadar haklı olduğumu tekrar anladım. Her şey birbirine karışıyor bizim senaryolarda ÇILDIRCAK GİBİ OLUYORUM. Senaryoyu yazarken biraz daha özenli olmalılar sanki. Ayrıca oyunculuklar da ne biliyim biraz kötü yani. Türkiye’nin en iyi oyuncuları falan denen tipler ne mimikler mimik, ne duyguları doğru geçiriyolar. Neyse anlamadığım mevzu daha fazla konuşmayayım. İzlemek isterseniz ünlü dizi izleme platformundan izleyebilirsiniz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech