Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan örnek bir harekete imza attı

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, geçtiğimiz gün adadaki bir Rum İlkokulu’ndaki Noel Kermesi’ne katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çetin, miniklere yılbaşı hediyelerini takdim etti.

Gökçeada Belediyesi’nin adından sıkça söz ettiren, birbirinden farklı projeleri ile dikkat çeken Belediye Başkanı Ünal Çetin, yine örnek bir etkinliğin altına imza attı. Başkan Çetin, geçtiğimiz gün adada bulunan Rum İlkokulu’nda düzenlenen Noel Kermesi’ne katıldı ve miniklerle bir araya geldi.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin konuyla ilgili, “Bugün, Gökçeada Rum İlkokulu’nda düzenlenen Noel Kermes Etkinliği’ne katıldım. Kermesler toplumsal dayanışma ve birliktelik ruhunu güçlendiren etkinliklerdir. Şenlik içerisinde geçen etkinlik gerçekten çok keyifliydi. Minik çocuklarımızla vakit geçirmek ve götürdüğümüz hediyelerle onların sevindiğini görmek paha biçilemezdi. Kermesi düzenleyen başta Paraskevi Hanım olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech