Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin Tarih ve Çocuk Dergisi: Parimpar

Çanakkale Savaşları Enstitüsü tarafından

Çanakkale Savaşları Enstitüsü tarafından hazırlanan Tarih ve Çocuk Dergisi: Parimpar’ın yeni sayısı yayınlandı.

Bu sayıda, çocuklar traktörün tarihini öğrenecek ve Gelibolu’da bulunan Traktör Müzesi’ni tanıyacaklar. Dalyan Kaya Mezarları’nı ziyaret edecek, Naim Süleymanoğlu’nun başarılarını öğrenecekler. Atatürk’ün ilk heykelinin hikâyesini araştıracaklar.

Hollanda’yı gezecek ve Radyo’nun geçmişten günümüze değişimini ve gelişimini öğrenecekler. Bütün öğrendiklerini İngilizce etkinlikler ile pekiştirecekler.

Bir Çanakkale Markası olan Parimpar Dergisi’nin son sayısında Seyit Onbaşı ile röportaj var. Derginin kahramanları Bilge ve Kaan, 1936 yılında Seyit Onbaşı’nın köyü Havran’a gidiyorlar.

Dahası, 2020 yılına adım adım yaklaştığımız bu günlerde, çocuklarımız için 2020 Çocuk Oyunları Masa Takviminden oluşan yeni yıl hediyesi de hazırladılar.

Çocuklarımıza tarihi sevdirerek öğretmek için sosyal sorumluluk bilinci ile hazırlanan Parimpar, 7-12 yaş arasındaki tüm çocuklara hitap ediyor. Üstelik Enstitü’nün çıkardığı bir diğer dergi olan Anafarta ile birlikte Parimpar’a da abone olunabiliyor. D&R, Remzi Kitabevi gibi Türkiye’deki ulusal ölçekli tüm kitapevlerine dağıtımı yapılan bu dergilere www.canakkalestore.com adresinden de ulaşılabilir.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech