Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tavlı STK’ları kabul etti

Vali Orhan Tavlı, bu

Vali Orhan Tavlı, bu hafta çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşunu (STK) makamında kabul etti.

İlk olarak Anafartalar ve Çevre Köyleri Su Ürünleri Kooperatifini kabul eden Vali Orhan Tavlı, sonrasında, Çanakkale Güç Birliği Platformu Derneği’ni ve Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği’ni makamında ağırladı.

Anafartalar ve Çevre Köyleri Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Halil Tuzcuoğlu, Küçük Anafartalar Köyü Muhtarı Ahmet Tuzcuoğlu, Büyük Anafartalar Köyü Muhtarı Osman Gül, Beşyol Köyü Muhtarı Necmi Pamukçu ve Alçıtepe Köyü Muhtarı Sinan Tokgöz ile bir süre görüşerek sohbet etti. Kooperatif Başkanı Tuzcuoğlu, kooperatif faaliyetleri hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Çanakkale Güç Birliği Platformu Derneği Başkanı Nadide Altın, Kadın Komisyon Başkanı Mediha Atasaydır, Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Işık ve yönetim kurulu üyelerini de makamında kabul eden  Vali Tavlı’ya, dernek Başkanı Altın derneğin Çanakkale’de gösterdiği faaliyetler ile Bağımlılık Mücadele konusunda yapacakları projeler hakkında bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Güç Birliği’nin ardından son olarak Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği Başkanı Hanife Köse ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Can Mıdık, Özlem Avcı, Sema Ceylan, Sinan Dal, Ümit Altıntaş ve Nurten Göktaş’ı kabul etti.

TERMAL TURİZMİN CANLANDIRILMASI KONUŞULDU

Çanakkale’nin sahip olduğu kıyı şeridi ve adaları, tarihi, kültürel ve manevi değerleri, biyolojik çeşitliliği, jeotermal kaynakları, turizm potansiyeli ile doğal, kültürel ve tarihi öğelerin bütünleştiği Çanakkale’de, termal turizmin canlandırılması, sağlık turizmine ve Çanakkale turizmine katkısının artırılması için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği görüşmede Uluslararası Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği Başkanı Köse, dernek çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Tavlı’ya bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, STK üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech