Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En çok kitap okuyana çeyrek altın

Gökçeada Belediyesi yine farklı

Gökçeada Belediyesi yine farklı bir uygulamaya geçtiğimiz günlerde imza attı. Belediye tarafından kitap okunmasının teşvik edilmesi için farklı bir uygulama yoluna gidildi.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, geçtiğimiz gün, Atatürk Anadolu Lisesi’ndeydi. Lisede öğrenciler ile bir araya gelen Çetin, bir ara sözü alarak, öğrencilerle farklı konular hakkında istişarelerde bulundu. Çetin, en çok kitap okuyan 3 çocuğumuza çeyrek altın vereceğiz dedi.

ÇETİN: “AYDINLIK YÜZLÜ GENÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin davetiyle, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanarak işbirliği yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan E-Twinning projesi kapsamında bugün projeye destek olmak için oradaydım. Kitap okumanın ve getireceği faydaları hakkında sohbet ettiğimiz ve bilgi alışverişinde bulunduğumuz etkinlikte gençlerimizi kitap okumaya teşvik etmek için en çok kitap okuyan 3 çocuğumuza çeyrek altın sözü verdik. Bu projeye emek veren öğrencilerimize okul aile birliğine ve geleceğimizin aydınlık yüzü gençlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech