Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD Üyelerinden Vefa Ziyareti

Çanakkale Sanayicileri ve İş

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, Kepez’de bulunan Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

ÇASİAD’ın haberine göre; Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, ÇASİAD Kadın Üyeleri Hale Mutluoğlu, Hande Tanrıver, Özlem Sevgi Aytaç ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleri; Esra Başaran, Bella Işık, Dilara Yalman, Nahide Karapınar, Emel Sınmaz ve Gizem Kunt, Kepez’de bulunan Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında yeni yıl öncesi yaşlıların morallerini yükseltmek ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamak için huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında, huzurevi sakinleri ve çalışanları tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandılar.

ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, ÇASİAD Bayan Üyeleri Hale Mutluoğlu, Hande Tanrıver, Özlem Sevgi Aytaç ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin Eşleri; Esra Başaran, Bella Işık, Dilara Yalman, Nahide Karapınar, Emel Sınmaz ve Gizem Kunt öncelikle yetkililer ile görüşerek huzurevi hakkında bilgi aldılar.

Ardından ÇASİAD Heyeti huzurevinde kalan sakinler ile sohbet ederek hal hatırlarını sordular. ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, ÇASİAD Bayan Üyeleri Hale Mutluoğlu, Hande Tanrıver, Özlem Sevgi Aytaç ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin Eşleri; Esra Başaran, Bella Işık, Dilara Yalman, Nahide Karapınar, Emel Sınmaz ve Gizem Kunt huzurevi sakinlerinin anılarını dinleyerek çeşitli yiyecek, içecek ikramları yaptılar. ÇASİAD’ın ziyaretinden çok mutlu olan huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip, dans ederek hep birlikte eğlendiler.

ÇASİAD’ın Bayan Üyeleri ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleri ÇASİAD Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bu anlamlı ziyaretlerin devam edeceğini vurgulayarak huzurevi sakinlerinin yaptığı el işlerini ve el sanatları sergisini gezdiler. ÇASİAD Heyetinin Huzurevi önünde çektirdiği hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech