Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezine Kaymakamı Uzan’dan ÇTSO’ya Ziyaret

Ezine Kaymakamı Hacı Arslan

Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) haberine göre; ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz hazır bulundu.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞINCA İLİMİZİN REKABET GÜCÜ ARTIYOR”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ezine Kaymakamımız Sayın Hacı Arslan Uzan ile Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yapılan yatırımlar hakkında görüş alışverişi yaptık. Odamızın proje ortağı olarak yer aldığı ve proje yazım sürecinde tam destek verdiğimiz,  Ezine Gıda İhtisas OSB Elektrik Ana Hattı Yapım projesini görüştük. Bölgemiz ekonomisinde yeni bir vizyon katacağına inandığımız Ezine Gıda İhtisas OSB’nin en kısa sürede faaliyete geçmesi için her türlü desteği vereceğimizi yineledik. Kurumlar işbirliği ve uyum içerisinde çalışınca İlimizin rekabet gücü artıyor. Biz çalışmalarımızı hep bu eksende gerçekleştiriyoruz. Ezine Kaymakamımıza ziyareti için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Semizoğlu tarafından Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan’a Osmanlı Belgelerinde Çanakkale Deniz Ticareti kitabını hediye edildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech