Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Dahil Olamadığım Gruplar

Sevgili okuyucu! Tabi ki şaka yapıyorum. Okuyucularını tebaası gibi gören elitist yaklaşımlara karşıyımdır AMA sevgili okuyucum “dahil olamadığım bazı gruplar” var. Tabi ki whatsapp gruplarından bahsediyorum. Nedendir bilinmez sık sık gruplara eklenirim. O kadar alakasızdır ki bu gruplar beni geçmişimle yüzleşmeye arkadaşlık seçimlerimde daha seçici olmaya iter. Örneklerle savımı desteklemek istiyorum.

07 Tuning Grubu
Bakın ben Mercedes dışında hiçbir arabayı logosundan ayıramayan bir insanımdır. “H” harfinden dolayı %50 şansla Hunday ve Honda’yı tutturup kendimle gurur duyduğum anlar dışında arabalarla ilgim olmamıştır. Hatta ve hatta bilgisayarıma oynarım diye kurulan yarış arabalı oyunlarda bile önceliğim manzarayı seyir olmuştur. 07 Tuning grubuna ilk eklendiğimde “Ne oluyor ya? Ne alaka” olmuştum. Aslında çok daha küfürlü bir tepkiydi ama bunu yazarak köşeme zeval getirmek istemiyorum. Bir süre grubu sessizce takip ettim. Şahin ve Doğan denen arabalar paylaşılıp. “Full Faça” falan gibi şeyler yazıyorlardı. “Estetiğin” uğramadığı bir gruptu desem yanlış olmaz. Bir süre sonra gruptan çıktım.

 CS Çanakkale Grubu
Çanakkale’de dahil edildiğim bu grup Counter-Strike sevdasından vazgeçmemekte ısrarcı çoğunluğu 28-35 yaş olan erkeklerden oluşuyordu. İlk mesaj şu şekildeydi. “Herkesi almayın kalite düşmesin!”

Bu cümlenin üstüne “beni niye aldınız?” diyerek beni alan kişiyi gruba karşı küçük düşürmek istemediğimden dolayı sustum. Sonuçta beni alan kişi tespit edilip “Herkesi almayın demedik mi?” diye azarlar işitebilirdi. -Yine- bir süre sessiz kaldığım bu grupta gruba üye sayısı ile server’a giren sayısının eşit olmadığı gerekçesi ile huzursuzluklar başladı. Keyifle izlediğim sohbeti sıkıldığım için terk ettim.

Halı Sahacı Tayfa
Aslında dahil edildiğim en dikkat çekici grup buydu. Halı sahada top oynamaya bayılırım. Zaten futbol oynamayı severim. O açıdan bu grubu bir şans olarak gördüm. Bir süre heyecanla takip ettiğim bu grup gergin birkaç Trabzonlu arkadaşın atar gideri ile kısa sürede kabusa döndü. Bu arkadaşların maç boyunca stresli tavırlar sergileyeceğini ve maçı terörize edeceklerini düşünüp gruptan ayrıldım.

Başka Başka Gruplar
Tanıdığım arkadaşlarım tarafından dahil edildiğim gruplarda var. Böyle zamanlarda komik olmayan bir karikatürü gruba gönderip “biraz da gülelim” yazıyorum. Hoşuma gidiyor. Grubun “kafa açanı” olmak (olumsuz anlamda) harika bir duygu.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech