Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“En iyi sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz”

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ufuk Samsar, hasta kabulüne başladı. Atamanın ardından Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali, en iyi sağlık hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurguladı.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin haberine göre; 2000 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uz.Dr. Ufuk Samsar, 2006 yıllında Zonguldak Bülent Ecevit Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları ihtisasını tamamladı. 2011 Yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  Gastroenteroloji yan dal ihtisasını tamamlayan hekim, geçtiğimiz haftadan itibaren poliklinik ve endoskopi hastalarını kabul etmeye başladı.

Gastroenteroloji polikliniğinde; yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak,safra kesesi, dalak ve pankreas organlarının hastalıklarının teşhis ve tedavi ve takibi yapılmaktadır.

“Hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz” diyen Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali, “Hem uzman hekim kadrosu hem de poliklinik hizmetleri noktasında belirlediğimiz hedefleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Yeni çalışma arkadaşıma hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech