Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale tekvandoda bir adım önde!

Spor camiasında, Çanakkale’nin adının

Spor camiasında, Çanakkale’nin adının en çok geçtiği branşlardan olan tekvandoda bu sene kentte ciddi şekle atılım gerçekleşti. Tekvando alanında bir adım önde olan Çanakkale’de 2019 çok verimli ve bir o kadar başarı dolu geçti.

2019 yılı Çanakkale için sportif anlamda başarılarla geçti. Başarılı branşlardan en önce çıkanı ise tekvando oldu. Tekvando branşında birçok başarı kazandığımız bu sene balkan şampiyonluğundan, Türkiye şampiyonalarına kadar pek çok farklı alanda sporcularımız madalya kazandılar.

ALTUNIŞIK: “BU BAŞARILAR ZOR VE TAKDİR EDİLECEK BAŞARILARDIR”
Çanakkale Tekvando İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Hasan Altunışık, konuyla ilgili yapmış olduğu açılamada, “ Sporcularımızın almış oldukları bu başarılar gerçekten çok zor ve takdir edilecek başarılardır. Tekvando sporunda Türkiye şampiyonu olabilmek için sporcularımız 7-8 maç yapmak zorundadırlar. Bazı spor dallarında sporcuların kendi kategorilerinde üç-beş sporcu oluyor ve maçı kaybetse dahi 3. Olması garanti gibi oluyor. Tekvando sporunda ise sporcularımız, kategorilerinde en az 180-200 sporcu oluyor ve tabi ki buda sporcularımızın çok maç yapmasına neden oluyor” ifadelerini kullandı.

TEKVANDODA ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARILAR
Tekvando İl Temsilciliği tarafından 2019 yılında elde edilen başarılar ile ilgili bir bilgilendirmede bulunuldu.

“Çanakkale Taekwondocu’larının 2019 yılında almış olduğu başarılardan bahsedecek olursak;

1- Balkan Şampiyonluğu 2- Uluslararası ikinciliği 3-Türkiye şampiyonluğu 1- Milli takımla birlikte Türkiye’yi temsilen İspanyada yapılan Avrupa şampiyonası 1-Avrupa Gençler Milli takım seçmesi Türkiye şampiyonluğu 2- Avrupa şampiyonası yıldızlar Milli takım seçmesi Türkiye üçüncülüğü 2-Yıldızlar Türkiye üçüncülüğü 1-Okullar arası Gençler Türkiye üçüncülüğü.

Ayrıca 2019 yılında 6 (altı) sporcumuz başarılarından dolayı Milli sporcu olmayı başardı.

Zeynep Taşkın 2019 Yılında Elde etiği başarılar; 1-Balkan Şampiyonluğu 1- Uluslararası ikinciliği 1- Türkiye şampiyonluğu 1 -Milli takımla birlikte Türkiye’yi temsilen İspanya’da yapılan Avrupa şampiyonası 1- Avrupa Gençler Milli takım seçmesi Türkiye şampiyonluğu 1- Okullar arası Gençler Türkiye üçüncülüğü.

İrem Dinç 2019 Yılında Elde etiği başarılar; 1-Türkiye şampiyonluğu 1-Avrupa şampiyonası yıldızlar Milli takım seçmesi Türkiye üçüncülüğü 1-Yıldızlar Türkiye üçüncülüğü.

Defne Özmen 2019 Yılında Elde etiği başarılar; 1-Uluslararası ikinciliği.

İbrahim Bura Duman 2019 Yılında Elde etiği başarılar; 1- Avrupa şampiyonası yıldızlar Milli takım seçmesi Türkiye üçüncülüğü 1- Yıldızlar Türkiye üçüncülüğü.

Zeynep Gonca Erdoğan 2019 Yılında Elde etiği başarılar; 1- Türkiye şampiyonluğu.”

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech