Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Akif’e karşı bir vefa borcumuz var”

Mehmet Akif Ersoy’u Anma

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası kapsamında açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Akif, yüzyıllar geçse de ‘Korkma’ diye başlayan o anlamlı mısraların sahibi olacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Turani Mehmet Akif’in zamana meydan okuyan şiir tarzına ve kişiliğine olan hayranlığını dile getirerek “Akif, yüzyıllar geçse de ‘Korkma’ diye başlayan o anlamlı mısraların sahibi olacak. İstiklal Marşı’nın ödülle yazılması talebini reddetmesi hatırasıyla ve gençlere olan örnek kişiliği hep yaşayacak” diye konuştu.

Turan, Akif’e karşı her vatandaşın bir vefa borcu bulunduğunu da ifade ederek bu noktada ise vefanın verilen değerle paralel olmasını gerektiğini belirtti ve şöyle dedi: “Akif’e karşı bir vefa borcumuz var. Akif’in ayağının değdiği neresi varsa orayı kıymetli hale getirmek, oranın restorasyonunu yapmak hepimizin görevi…”

 

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech