Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Amatör’de 11. Hafta

Çanakkale Süper Amatör futbol

Çanakkale Süper Amatör futbol liginde, bu hafta kent genelinde 11.hafta heyecanı yaşanacak. Gergin ve olaylı geçen 10.hafta mücadelelerinden sonra gözler bu hafta özellikle Lapsekispor üzerinde olacak. Öte yandan ligin beklide en dikkat çekici mücadelesi Biga Adaspor ve Geliboluspor arasında oynanacak. Zirve mücadelesinde işler kızışacak mı?

Desteklenmesi gereken, maddi olarak imkan tanınması gereken, Amatör lig takımları canlarını dişlerine takarak, her hafta ortaya kaliteli mücadeleler koymaya devam ediyorlar. Çanakkale’nin tüm ilçelerinden takımların yer aldığı Süper Amatör Lig’de bu sene farklı takımlar güçlerini ortaya koyarak, ligde heyecanlı bir yarışa sahne oluyorlar. Yeni Çanspor, Biga Adaspor, Geliboluspor zirve yarışında mücadelelerini kıran kırana sürdürüyorlar.

Bu haftanın en dikkat çeken mücadelesi Biga Adaspor ile Geliboluspor arasında, Pazar günü saat 14.00’te, Biga İlyas Bayram Stadyumu’nda oynanacak. Öte yandan ligin köklü kulüplerinden olan Çanakkale Dardanelspor, Cumartesi günü (bugün) Lapsekispor’un konuğu olacak.

Geçtiğimiz hafta Lapsekispor ile Yeni Çanspor arasında oynanan mücadele sonunda tartışmalar yaşanmış olay çıkmıştı. Polisin müdahalede bulunduğu olaylar hala akıllarda yerini korurken, bu hafta gözler Lapsekispor üzerinde olacak.

11. Haftanın karşılaşmaları şu şekilde: 21 Aralık, saat 14.00, Lapsekispor- Çanakkale Dardanelspor, 21 Aralık, saat 14.00, Gökçeadaspor-Yeni Çanspor, 22 Aralık, saat 14.00, Küçükkuyu Gençlerbirliği-Hastanebayırı Gençlikspor, 22 Aralık, saat 14.00, Karabiga Belediyesi Gençlikspor-Kepezspor, 22 Aralık, saat 14.00, Biga Adaspor-Geliboluspor, 22 Aralık, saat 14.00, Ezinespor-Gümüşçayspor…

Biga Adaspor ligde 25 puanla zirvede bulunuyor. Geliboluspor 25 puanla, averaj farkıyla rakibinin en yakın takipçisi. Yeni Çanspor ise 21 puanla üçüncü sıradaki zirve mücadelesini sürdürüyor.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech