Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO ve KOSGEB İşbirliğinde İhracat Toplantısı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Çanakkale KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde, KOSGEB Yurt Dışı Pazar Destek Programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın haberine göre; Kongre Fuar Merkezinde 19 Aralık 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Çanakkale KOSGEB Müdürü Barış Alural, KOSGEB Uzmanları Dilek Marangoz Şahin, Sedat Akay, Genel Sekreter Sema Sandal ve çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

“ÜYELERİMİZ, DIŞ TİCARET BİRİMİNDEN BİLGİ ALABİLİR”

Bilgilendirme toplantısı hakkında açıklama yapan Genel Sekreter Sema Sandal, “KOSGEB tarafından yeni uygulamaya konulan Yurt Dışı Pazar Destek Programı, KOBİ statüsünde yer alan mikro ve orta ölçekteki firmalarımıza da ihracata başlama veya alternatif pazarlara ulaşma imkânı sağlıyor. Odamız bünyesinde üyelerimizin tüm dış ticaret faaliyetlerine cevap verebilecek bir birim oluşturduk. KOSGEB ve Ticaret Bakanlığımız tarafından sağlanan destekler hakkında üyelerimiz Odamızın Dış Ticaret birimine başvurarak bilgi alabilir.” dedi.

KOSGEB Çanakkale Müdürü Barış Alural ve KOSGEB Uzmanları tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında; KOSGEB Yurt Dışı Pazar Destek Programı proje başvurusu uygulama esasları ve destek bütçe bütçe limitleri hakkında katılımcılara detaylı olarak bilgi verildi.

Bilgilendirme toplantısı katılımların sorularının KOSGEB Uzmanları tarafından cevaplandırılmasıyla sona erdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech