Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halıcı dükkanı küle döndü

Dün sabah Hasan Murat

Dün sabah Hasan Murat Boyraz’a ait ‘Poyraz Halı’ isimli halıcı dükkanı, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sebebi ile küle döndü. Kentin tek halı dokuma dükkanı olan işletmenin yok olması hüzünlendirdi.

Dün sabah erken saatlerde Yalı Caddesi üzerinde bulunan Poyraz Halı isimli bir halıcı dükkanında yangın çıktı. İş yerinden çıkan dumanlar ve alevleri gören vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler iki araç ve 10 personelin yaklaşık 2 saat süren uğraşı ile yangını civarda bulunan diğeri işletmelere sıçramadan kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Can kaybının olmadığı yangında dükkan kullanılamaz hale geldi.

“NEREDEYSE TÜM HALILAR YANDI”

Öğle saatlerinde ise yangın ardından dükkan boşaltma ve temizlik işlemlerini gerçekleştirilen dükkan sahipleri ve Çanakkale Belediyesi’ne bağlı ekipler uzun süre çaba sarf etti. Bu esnada GÜNDEM’e yangınla ilgili bilgi veren Hasan Murat Boyraz’ın kardeşi Sezai Boyraz, “Sabah 7’de telefon gelmiş kardeşime, polisler aramışlar. Yangın olduğunu söylemişler. Kablodan çıktığı tahmin ediliyor şimdilik. Koca dükkan kullanılamaz hale geldi. Neredeyse içerideki tüm ürünler yandı. Çok ciddi maddi hasar var” ifadelerini kullandı.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech