Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

40 öğrenciye iş kulübü eğitimi

Çanakkale Çalışma ve İş

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü İş Kulübü, 3 haftalık programla 4 ayrı grupta Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden 40 öğrenciye İş Kulübü eğitimi düzenledi.

İŞKUR İl Müdürlüğü’nün haberine göre; Eğitim sorumluları Çanakkale İŞKUR İş Kulübü Liderleri Ahmet Şarman ve Salih Ersoy, eğitimlerin kendini tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, iş arama ağı kurma, konuşma planı, mülakat teknikleri, beden dili gibi farklı başlıklarda verildiğini belirtti. İş Kulübü Liderleri yapılan çalışmaların öğrencilerin iş arama sürecinde ne yapmaları gerektiğine dair bir yol haritası çıkarabileceklerine ve iş görüşmelerinde kendilerini ifade etme noktasında doğrudan fayda sağlayacaklarına dikkat çekti.

Eğitimlerin ardından yapılan sertifika töreni ile öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Törene Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercan Kocayörük, Meslek Danışmanları Pınar Alev Ülger ile Pınar Tülüoğlu ve İş Kulübü Lideri Salih Ersoy katıldı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech