Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘‘Çanakkale, su ürünlerinde hep öncü olmalı’’

Çanakkale Çalışma ve İş

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale’nin su ürünleri sektörünün öncü firmalarından Akua Tek Su Ürünleri’nin Yenice’deki fabrikasını ziyaret etti.

İŞKUR’un haberine göre; ziyarette Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Şube Müdürü Ayça Çakmak ve İş ve Meslek Danışmanı Nesli Nur Ceylan; Fabrika Müdürü Hacı Ali Pala ve çalışanlarla fabrikanın üretimi ve İŞKUR faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ekim ayında gerçekleştirilen 2019 yılı Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 4. Olağan Toplantısının ana gündem maddesinin ‘Su Ürünleri ve Dondurulmuş Gıda Sektörü’ olduğunu ve Çanakkale’nin tüm ileri gelen sektör firmalarıyla toplantıda istişarede bulunduklarını hatırlatan Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan: “Çanakkalemiz bulunduğu konum, lider firmaları ve büyüyen potansiyeli ile her zaman bu sektörde öncü olmalıdır. Akua Tek firması gerek üretim kapasitesi gerek de istihdama katkısıyla Yenice’yi hem yurtiçinde hem de yurtdışında temsil etmektedir. 3’ü engelli toplam 82 vatandaşımızı istihdam eden firmamızla devletimizin vermiş olduğu teşviklerle birlikte kurumumuzun başta İşbaşı Eğitim Programı olmak üzere Aktif İşgücü Hizmetlerinde ileride yapacağımız işbirliklerimizi arttırmayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fabrika Müdürü Hacı Ali Pala, firma olarak başarıyı ‘Üretimde kalite, üründe kalite, yaşamda kalite’ olarak tanımladıklarını, bu bilinçle tesislerinde her zaman en son teknolojiyi kullanmayı özen gösterdiklerini ve çalışanların kişisel gelişimine önem verdiklerini belirtti.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech