Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

S-T-H plakalar 25 adet artacak

Kasım ayında ‘S, T

Kasım ayında ‘S, T ve H’ plakalı ticari araçların sayısının arttırılması talebi, bütçe görüşmelerinin de yapıldığı Çanakkale Belediyesi meclisinin gündemine getirilmişti. Ulaşım Komisyonu ile Plan Bütçe Komisyonuna havalesi yapılan öneri Aralık ayında yapılan açık oylamada oybirliği ile kabul edildi.

‘Çanakkale mücavir alandaki nüfus artışı, Esenler Mahallesi ile İsmetpaşa Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının kullanıma açılması, 2019-2020 öğretim yılından itibaren yeni okulların faaliyete geçmesi ve Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin Kepez Belediyesi sınırlarına taşınması’ gerekçeleriyle 10 adet H, 5 adet T ve 10 adet S plaka artış duyulduğu belirtildi.

Meclis kararları doğrultusunda S plaka, H plaka ve T plakaların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu doğrultusunda 10 yıla kadar ihale edilmesi, idari ve teknik koşulların belirlenmesi, ihaleyi yapmak ve yürütmek üzere belediye başkanına ve belediye encümenine yetki verilmesi hususunda; talebin incelenmek üzere Ulaşım Komisyonu ile Plan Bütçe Komisyonu’na havalesi yapılan açık oylamada oybirliği ile kabul edildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech