Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıra Hizmette!

Çanakkale’nin adı, Çanakkale’nin konumu,

Çanakkale’nin adı, Çanakkale’nin konumu, başkentte artık daha sık anılmaya başladı. Bugünden sonrada farklı partiler arasında daha çok anılmaya devam edecek. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz ve yeni kurulan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yeşim Karadağ… Her biri kendi partisi içerisinde Genel Başkandan sonra yetkili isimler olan Çanakkaleli siyasiler, Ankara’da kenti temsil ederlerken, vatandaşların gözü artık hizmetlere çevrildi. Çanakkaleliler bu kadar güçlü bir konumdayken, gözle görülür hizmetler ve çözümler bekliyorlar.

Ankara’da bugüne kadar esen Çanakkale rüzgarı artık fırtınaya dönüşmek üzere. AK Parti, CHP, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nin üst düzey isimleri hem Çanakkaleli hem bölgeyi çok iyi tanıyan yıllarını siyasete vermiş isimler… Farklı partiler, farklı alanlarda Çanakkaleli isimler tarafından Ankara’da temsil edilirken, Çanakkaleliler ise artık rüzgarın vatandaşlar için esmesi gerektiğini dile getirdiler. Yapılan yatırımlar, 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü, OSB gibi tamamlandığında istihdam ve bölgenin ekonomisine artı değer katacak projelerin üzerine yenileri eklenecek mi? Bakanlıklar nezdinde, Ankara’da bu kadar güçlü bir şekilde temsil ediliyorken, sorunlar kısa sürede çözüm bulacak mı?

Vatandaş, şimdilik önümüzdeki süreçte seçim gözükmezken, artık konuşulacak konunun Çanakkale ve Çanakkale’nin geleceği olması gerektiği noktasında, siyasilere çağrıda bulundular.

Çanakkaleliler, 4 Parti’nin üst düzey temsilcileri omuz omuza verdiklerinde, Çanakkale için girişimlerde bulunduğunda, sorunlar, yanıtsız kalan sorular, yatırımlar daha net ve gözle görülür bir hale gelir değerlendirmesinde bulundular.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech