Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin kalbi güvenli ellerde!

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanes’inde yeni göreve başlayan kalp damar cerrahları, ilk haftada açık kalp ameliyatı yaparak kalp krizi geçirmiş olan bir hastayı sağlığına kavuşturdu.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin haberine göre; 80 yaşında olan Mehmet Cantürk kalp krizi teşhisi ile Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine nakledildi. Kardiyoloji hekimleri tarafından acil olarak koroner anjiyografi yapılan hastanın koroner damarlarında ciddi darlıklar saptanması üzerine operasyon hazırlığı için kalp ve damar cerrahisi yoğun bakıma alındı.

BAŞARILI AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Hastanın anjiyografisinde tıkalı olan damarların çok ciddi olduğunu tespit eden Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Buğra Destan geciktirilmeden ameliyata alınması kararını verdi. Ameliyat hazırlıkları tamamlanan hasta, Op. Dr. Buğra Destan ve Op. Dr. Kıvanç Bayatlı tarafından ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından iki gün Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım ünitesinde takibi yapılan hasta daha sonra servise alındı.

Kalp cerrahisi doktorları, Çanakkale’de Devlet Hastanesi olarak kalp cerrahisi ameliyatlarının kesintisiz olarak yapılacağını bu sayede Çanakkale halkının kalplerinin artık güvenli ellerde olduğunu ifade ettiler.

“DAHA GENİŞ KİTLEYE DAHA İYİ KOŞULLARDA HİZMETİ AMAÇLIYORUZ”

Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali ise “Aramıza katılan yeni hekimlerimiz ile KVC ekibimiz de 3 uzman hekim, 2 perfüzyonist, 5 ameliyathane hemşiresi, 15 KVC Yoğun Bakım Hemşiresi, 12 Klinik hemşiresi ve yardımcı personelimiz ile her geçen gün yeni teknolojik imkanları kullanarak kalp damar cerrahisi alanında daha geniş hasta kitlesine daha iyi koşullarda hizmet vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech