Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’den Kepez’e iki otobüs

Çanakkale Belediyesi ile Kepez

Çanakkale Belediyesi ile Kepez Belediyesi arasında dün Otobüs Devri Protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, Çanakkale Belediyesi’nin kullanmadığı iki otobüs artık Kepez Belediyesi tarafından kullanılacak. Belediye Başkanları Ülgür Gökhan ve Birol Arslan tarafından atılan imzalarla protokol resmi olarak hayata geçmiş oldu.

Çanakkale Belediyesi ile Kepez Belediyesi arasında, dün saat 15:30’da Belediye Başkanlığı makamında protokol anlaşması yapıldı. Yapılan protokol kapsamında Çanakkale Belediyesi’nin kullanmadığı iki otobüs, Kepez Belediyesi’ne hibe edilmiş oldu. Basın mensuplarının izledikleri protokol anlaşmasında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın imzaları protokol defterlerine atması ile anlaşma resmiyet kazanmış oldu.

Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Kullanılmayan iki aracımızı Kepez Belediyesine hibe olarak verilmesi noktasında Belediye Meclisimiz karar almıştı. Şimdi burada iki aracımızı hibe etmek için protokol imzalayacağız ve araçlarımızı Kepez Belediyesine teslim edeceğiz.

“ARAÇLARI ENGELLİ APARATLARI İLE BİRLİKTE TESLİM EDECEĞİZ”

Kepez bizim ayrılmaz parçamız. Ulaşım hizmetlerini de birlikte yapıyoruz. Başka konularda da işbirliğine devam edeceğiz. Bir su konumuz var. Arıtma tesisimiz tamamlandığı zaman su konusunu da çözmüş olacağız. Kepez Belediyesinin araç alması gündemdeydi. Ekonomik durumlar nedeni ile bizim kullanmadığımız iki aracı bizden talep ettiler. Meclisimiz de iki aracı hibe olarak vermeyi kararlaştırdı. 200 bin TL civarında olan araçlarımızı engelli aparatları ile birlikte teslim edeceğiz.” dedi.

“İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Kepez Belediye Başkanı Arslan ise “Kepez hızla büyüyor ve bu büyüme ile birlikte sorunları da artıyor. Kabul etmeliyiz ki, Kepez’de ulaşım anlamında sorunlarımız var. Bu sorunları çözmek amacı ile Çanakkale Belediyesinden kullanmadığı iki aracı hibe olarak istemiştik. Sayın Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyeleri bu talebimizi uygun buldular ve meclislerimizin ortak kabulü ile birlikte otobüsler Kepez Belediyemize armağan edildi. Bu otobüsler sadece Kepez’in değil, Çanakkale halkının da hizmetinde olacak. Bundan sonra da Sayın Başkanımın da ifade ettiği gibi işbirliğimiz artarak devam edecek” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech