Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Markayı gündemde tutmak da ayrı bir başarıdır”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Dardanel’e ziyarette bulundular. Ziyaretle ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Markayı yaratmak kadar o markayı hep gündemde tutmak ayrı bir başarı hikâyesi, Dardanel firmamızı ilimizde yarattığı katma değerli ürünler ve kalıcı istihdama sağladığı katkılardan dolayı tebrik ediyorum” ifadesinde bulundu.

ÇTSO’nun haberine göre; ÇTSO Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün, genel merkezi İstanbul’da bulunan Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş’ye ziyarette bulundular. Niyazi Önen ve Mehmet Önen ‘in ev sahipliklerinde gerçekleştirilen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Semih Toprak, Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İlimizin ve ülkemizin marka bilinirliği en yüksek firmalarından Dardanel’i Yönetim Kurulu olarak ziyaret ederek, Yönetim Kurulu toplantımızı da burada yaptık. Markayı yaratmak kadar o markayı hep gündemde tutmak ayrı bir başarı hikâyesi, Dardanel firmamızı ilimizde yarattığı katma değerli ürünler ve kalıcı istihdama sağladığı katkılardan dolayı tebrik ediyorum. Kendilerine ev sahiplikleri ve ilimize sağladığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulumuz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech