Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Ceylan’dan Kadın kooperatiflerine destek

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına, Çanakkale’den katılan kadın kooperatiflerini ziyaret ederek, desteğini sundu.

Özgür Ceylan, Çanakkale, Biga ve Gökçeada’dan fuara katılan kooperatifleri tek tek ziyaret ederrek “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kooperatifçilik ile ilgili her türlü faaliyeti desteklediğimiz gibi, kadınların üretim amaçlı kurdukları kooperatifler için elimizden gelen her türlü desteği sunmaya hazırız” diye konuştu.

“Kadın kooperatiflerinin güçlenmesi en büyük hedefimiz”

Ceylan, “Üreten ve bu üretimi kooperatif çatısı altında gerçekleştiren kadınlara, parti olarak sonuna kadar hizmet etmeye hazırız. Emeğin kutsallığına olan inancımız, kadınların emeği ile vücut bulan kooperatifler ile perçinlenmektedir” dedi. Kooperatiflerin ekonomik açıdan başarılı olabilmeleri için faaliyet konularının çeşitlendirilmesi ve içerik olarak genişletilmesinin yanı sıra kendi aralarında da bütünleşerek güçlenmelerini hedef aldıklarını ifade eden Özgür Ceylan, “Kadın üretim kooperatifleri ve kadın tarımsal üretim kooperatiflerinin güçlendirilmesi bu yönüyle de en büyük hedefimizdir” diye konuştu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech