Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin İzmir karnesi

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin,

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin, iki Çanakkaleli temsilcisi, ligde bu hafta İzmir deplasmanına gittiler. Kale 1957 Göztepe ile karşılaşırken, Çanakkale Belediyespor ise İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Çanakkale İzmir’den bir galibiyet, bir mağlubiyetle döndü. Kale’nin Sultanları, ligde 9. Hafta geride kalırken, liderliklerini sürdürdüler.

Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde bu hafta, İzmir’de Çanakkale fırtınası vardı. Ligin İzmir ekipleri ile Çanakkale ekipleri, İzmir’de karşı karşıya geldiler. Çanakkale Belediyespor, Pazar günü İzmir Atatürk Vestel Venüs Sultanlar Kompleksi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Boğazın Sultanları, Ege temsilcisi karşısında sahadan 3-1 yenik ayrıldılar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi: 3 – Çanakkale Belediyespor: 1

Salon : İzmir Atatürk Vestel Venüs S. K.

İzmir Büyükşehir Belediyesi: Deniz Üstünsoy, Yağmur Cinel, Aleyna Vence, İlayda Ersoy, Naz İdil Kanbur, Çisil Oyguç, Sena Nur Kasap, Ezgi Boke, Su Doğa Tunca, Nur Esra Solgan, Dilara Yergun, Tülay Öner.

Çanakkale Belediyespor:  Dilan Yaşar, Ebru Bedir, Ceren Yılmaz, Şeyma Akbulut, Simge Yalçın, Simay Gazi, Elif Merve Ali, Gülem Altay, Büşra Mutlu, Ecem Vatansever, Merve Şansalan, Nazlı Gül Konca, Zeynep Sude Demirel, Merve Nur Öztürk.

Setler: 17/25, 25/15, 25/18, 25/21

KALE SAHADAN 3-0 AYRILDI

Öte yandan Çan ekibi, Kale 1957 ise aynı spor salonunda aynı gün farklı saatte, Göztepe’nin misafiri oldu. Ligde geride kalan 8 haftada bileği bükülmeyen Kale’nin sultanları, galibiyet parolası ile çıktıkları müsabakada sahadan galibiyetle ayrıldılar. Kale sahadan 3-0 ayrılmasını bildi. Kale’nin Sultanları böylece ligde karşılaştıkları 9 müsabakadan galibiyetle ayrılarak puanlarını 26’ya çıkarttılar. Kale liderliğini, 10.haftaya giderken de sürdürmüş oldu.

Set sonuçları; 24-26, 17-25, 21-25

Ligde önümüzdeki hafta, Çanakkale Belediyespor, Anafartalar Spor Salonu’nda, 15 Aralık’ta Göztepe’yi konup edecek. Kale 1957 ise kendi sahasında, Çan’da Bolu Belediyesi’ni ağırlayacak.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech