Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan: “Sıra askeri gazinolarda mı?”

İçişleri Bakanlığı’na ilişkin yeni

İçişleri Bakanlığı’na ilişkin yeni düzenlemeler teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda geçtiğimiz günlerde kabul edildi. Kabul edilen teklifte yer alan, askeri gazinoların işletme haklarının kiralanması konusuna, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan tepki gösterdi. Ceylan, Meclis Genel Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmasında, “Tank palet fabrikasından sonra sıra askeri gazinolara mı geldi?” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Meclis Genel Kurulu’nda, torba kanun üzerine konuşmada bulundu. Ceylan, İçişleri Bakanlığı’nın TBMM’de kabul edilen düzenleme teklifi ile ilgili, “Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı alelacele Türk Silahlı Kuvvetleri kadro ve teşkilat yapısından çıkarılarak silahlı bir genel kolluk kuvveti statüsüne dönüştürüldü.

Tabii, bu değişiklikler enine boyuna tartışılmadığından, ölçülüp biçilmeden el yordamıyla yapıldığı için o günden bu yana onlarca değişiklik yapılması gündeme geldi, gelmeye de devam ediyor.

Ceylan, “Ne oldu da askerî gazinolara kadar elde avuçta ne varsa yandaşa satma ya da kiralama gayreti içerisine düşüldü? Tank Palet Fabrikası’ndan sonra sıra askerî gazinolara da mı geldi?” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech